Belhanda: Dünyanın en iyi bahçıvanları tutulsun, bu sorun çözülsün

Türk Telekom Stadyumu'nun zemin sorunu Galatasaray'a şampiyonluğa mal olmak üzere... Haftalardır bir türlü düzeltilemeyen zemin bu hafta Sarı-Kırmızılılar'a 2 puana mal oldu. Belhanda artık isyan etti ve "Florya'daki antrenman sahamız bile buradan çok daha iyi. Dünyanın en iyi bahçıvanları tutulsun, bu sorun çözülsün" dedi.

Haftalardır düzeltilemeyen zemin, Galatasaray'ın 29. haftada Sivasspor karşısında da 2 puan kaybetmesine neden oldu. Maçın ardından Younes Belhanda zeminin böyle olmasına isyan etti:

"İlk yarıda aslında iyi oynuyorduk ama 1-0 geriye düştükten sonra böyle zeminlerde geri dönüş yapmak çok zor oluyor. Bu sahaya çare bulunması lazım. Instagram'da Twitter'da orada burada saha koşullarını görüyorsunuz. Florya'daki antrenman sahamız bile buradan çok daha iyi. Dünyanın en iyi bahçıvanları tutulsun, bu sorun çözülsün."

Ryan Babel de benzer şeyler söyledi: "İki maçtır kaybettiğimiz puanlar bize pahalıya patlayacak puanlar... Saha şartlarının kötü olması bizim oyunumuzu çok etkiliyor. Ama bunlar futbolun içinde var. Henüz bitmiş bir şey yok. Telafi edecek kadar hafta var önümüzde. Pozitif kalmalıyız."

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay da maçtan önce "Saha iyi değil. Çimden çok çamur var. Buranın bakıma alınması lazım ama mecburiyetten oynayacağız. Bugün 9 oyuncumuz eksik, öyle geldik buraya. Bazı bölgelerde hiç oyuncumuz yok" ifadelerini kullanmıştı.

Peki, zemin neden böyle? Galatasaray bundan sonraki maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda mı oynayacak? TFF'nın stat talebi konusuna olumlu yaklaşmadığı biliniyor. Fatih Karagümrük takımının da maçlarını Olimpiyat Stadı'nda oynaması nedeniyle, sezon sonunda UEFA Şampiyonlar Ligi finali oynanacak stat iki takımla paylaştırılmak istenmiyor. Seyrantepe'deki sorun için ise stat yöneticisi şu açıklamaları yapmıştı:

Belhanda: Dünyanın en iyi bahçıvanları tutulsun, bu sorun çözülsün ile ilgili etiketler Galatasaray Sivasspor younes belhanda
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.