Galatasaray'ın Sparta Prag maçına İngiltere'nin gözde hakemi atandı

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi son 16 turu play off maçında Sparta Prag ile oynayacağı rövanş maçının hakemi belli oldu

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında karşılaşacağı Sparta Prag maçını İngiliz hakem Anthony Taylor yönetecek.

İngiltere'nin en değerli hakemlerinden biri olan 45 yaşındaki Anthony Taylor, bu sezon Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi play off maçında Molde ile oynadığı ve Devler Ligi gruplarına kaldığı Molde eşleşmesinde deplasmandaki maçı yönetmişti. Taylor'ın yönettiği ilk maçta Galatasaray mücadeleyi 3-2'lik skorla kazanmıştı. Cimbom daha sonra rövanşı da kazanıp gruplara adını yazdırmıştı.

Anthony Taylor bu sezon 19'u Premier Lig ve 3'ü Şampiyonlar Ligi grupları olmak üzere 28 maçta düdük çaldı. Geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Ligi finali ve FIFA Şampiyon Kulüpler Kupası finali yöneten Anthony Taylor, 2020-2021 sezonunda da UEFA Süper Kupa ve UEFA Uluslar Ligi finalini yönetmişti.

 

Galatasaray'ın Sparta Prag maçına İngiltere'nin gözde hakemi atandı ile ilgili etiketler hakem Galatasaray UEFA Avrupa Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.