Galatasaray'ın sol bek transferinde son dakika gelişmesi!

Kardemir Karabükspor başkanı Ferudun Tankut, Galatasaray'ın transfer etmek istediği Iasmin Latovlevici ile ilgili açıklamlarda bulundu.

Asamoah transferinde mutlu sona ulaşamayan Galatasaray, sol bek transferi için Kardemir Karabükspor'un Rumen oyuncusu Iasmin Latovlevici için girişimde bulundu.

Tudor'un eski öğrencisi olan 31 yaşındaki sol beki kadroda görmek istediğini belirtmesinin ardından oyuncuyla temasa geçen yönetimin kısa süre içerisinde Karabükspor'a teklifini iletmesi bekleniyor.

Çıkan bu iddiaların ardından Kardemir Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut, transfer süreciyle ilgili Fanatik'e özel açıklamalarda bulundu.

Daha önce Tudor transferinde Galatasaray Yönetimi'yle karşı karşıya gelen Tankut, Latovlevici transferine yeşil ışık yaktı.

Tankut'un açıklamaları şöyle:

Galatasaray'ın oyuncumuzla ilgisi olduğuna dair bize de bir bilgi geldi. Henüz karşı taraftan, resmi bir teklif almadık. Ancak herhangi bir girişimde bulundukları taktirde, ilk olarak kulübün menfaatlerini göz önünde bulundurup, gerekli kararı veririz.

Galatasaray'ın sol bek transferinde son dakika gelişmesi! ile ilgili etiketler Galatasaray sol bek Karabükspor ferudun tankut latovlevici
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.