Galatasaray'ın rakibi Bayern, 3. Lig takımına elendi

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Bayern Münih, Almanya Kupası maçında 3. Lig takımı Saarbrücken'e 2-1 yenilerek elendi.

Avrupa'daki temsilcileriminzden Galatasaray ile UEFA Şampiyonlar Ligi'nde aynı grupta yer alan Bayern Münih, Almanya Kupası'nın ikinci turunda büyük bir şok yaşadı. Alman devi, 3. lig takımı Saarbrücken'e 2-1 yenilerek kupadan elendi.

Ludwigspark Stadı'nda Saarbrücken'e konuk olan Bayern Münih'in 16. dakikada Thomas Müller'in attığı golle 1-0 öne geçtiği maçta, Saarbrücken bu gole 45+1. dakikada Patrick Sontheimer ile cevap verdi ve ilk yarı 1-1 berabere tamamlandı.

İkinci yarıda etkili savunma ile Bayern Münih'e geçit vermeyen Saarbrücken, 90+6. dakikada Marcel Gaus ile bulduğu golle müsabakadan 2-1 galip ayrıldı.

Böylelikle Bundesliga şampiyonu Bayern Münih Almanya Kupası'ndan elendi, Saarbrücken ise 3. tura yükseldi.

Galatasaray'ın rakibi Bayern, 3. Lig takımına elendi ile ilgili etiketler Galatasaray Bayern Münih futbol UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.