Galatasaray'ın Sacha Boey planı belli oldu! İstediğini vermeyecekler...

Galatasaray'da maaşına iyileştirme yapılması düşünülen Sacha Boey için ince hesaplar devreye girdi. Sacha Boey'in satışını zorlaştırmak istemeyen yönetim, fahiş bir maaş belirlemekten kaçınıyor.

Galatasaray’ın iyi bir bonservis bedeli karşılığında satmayı planladığı Sacha Boey için ince hesaplar devreye girdi. Fransız sağ bekin maaşını sürüncemede bırakan sarı-kırmızılılar, olası bir fiyat yüksekliğinin, transferini negatif etkilemesinden çekiniyor.

 GALATASARAY’IN SACHA BOEY PLANI BELLİ OLDU

Aslan’ın, başarılı sağ bek için stratejik bir yol izlediği ortaya çıktı. Buna göre yaz döneminde İngiliz kulüplerinin radarına takılan ve yine ocak transfer sürecinde de İtalyan devi Inter’in resmi teklif yapacağı konuşulan Boey’ın ücretinin olağandışı yükseltilmesinin sıkıntı yaratmasından çekiniliyor.

2.5 yıl daha kontratı bulunan ve 460 bin euro yıllık kazanan Boey’un istediği ücretin 2.5 milyon euroya çıkması halinde transferinde pürüz yaşanabileceği öngörüldü. Fransız bekin, olası yüksek ücretinin herhangi bir Avrupa takımına giderken beklentilerini daha da arttıracağı ifade edildi.

Bu durumda Avrupa’daki yüksek vergiler nedeniyle Boey’u transfer edecek kulüp açısından maaşının büyük handikap yaratacağı belirtildi

Bu nedenle zam konusunda dikkatli hareket eden sarı-kırmızılıların, Boey için Avrupa kulüplerinin transfer ederken, “yüksek bonservis-düşük maaş” politikasını göz önünde bulundurdukları bildirildi.

(Milliyet)

Galatasaray'ın Sacha Boey planı belli oldu! İstediğini vermeyecekler... ile ilgili etiketler Sacha Boey Galatasaray maaş
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.