Galatasaray'ın, Ömer Toprak ısrarı!

Forvetin yanı sıra stoper arayışlarını da sürdüren Galatasaray'ın gündemine sürpriz bir isim geldi. Sarı-Kırmızılılar, Dortmund'da formasını kaptıran Ömer Toprak'a talip oldu. Son kararı Fatih Terim verecek.

Galatasaray’dan Ömer Toprak bombası. Sarı-Kırmızılılar stoper arayışları doğrultusunda son anda milli futbolcuyu gündemine aldı. Geçen sezon 12 milyon Euro gibi yüksek bir bonservis bedeliyle Borussia Dortmund’a transfer olan Ömer, yeni takımında beklentileri karşılayamadı.

​Bu sezon formasını kaptıran 29 yaşındaki savunmacı için Galatasaray’ın Alman kulübüyle temasa geçtiği ve olumlu yanıt aldığı öğrenildi. Bu transferde son kararı teknik patron Fatih Terim verecek. Galatasaray’ın kiralık olarak kadrosuna katmak istediği Ömer Toprak, transferinin gerçekleşmesi halinde yabancı kontenjanında da herhangi bir sıkıntı yaratmayacak ve Terim’in işini kolaylaştıracak.

Galatasaray'ın, Ömer Toprak ısrarı! ile ilgili etiketler Galatasaray Borussia Dortmund Transfer Ömer Toprak
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.