Galatasaray'ın Nantes'a kiraladığı Mostafa Momahammed tarihe geçti: 20 yıl sonra ilk kez oldu

Galatasaray'ın Nantes'a kiraladığı Mısırlı golcü Mostafa Mohammed yeni takımında tarihe geçti. Golcü oyuncu Fransız ekibinin Avrupa kupası maçıda 20 yıl aradan sonra gol atan ilk oyuncusu oldu. Nantes, UEFA Avrupa Ligi mücadelesinde Olympiakos'u 2-1 mağlup etti.

Galatasaray'a geçtiğimiz sezon Zamalek'ten kiralık olarak transfer olan Mısırlı golcü Mostafa Mohammed, sezon biter bitmez bonservisiyle birlikte sarı kırmızılı ekibe transfer oldu. Yeni sezona teknik direktör Okan Buruk ile Galatasaray'da kadroda düşünülmeyen Mısırlı golcü Mohammed, Fransız ekibi Nantes'e 250 bin euroluk ücretle kiralık gitti.

TARİHE GEÇTİ

Bu sezon Nantes'ten 6 maça çıkan 24 yaşındaki Mısırlı golcü 2 gol ve 1 asiste imza attı. Dün gece UEFA Avrupa Ligi'nde Nantes'in Olympiakos'la karşılaştığı maçta Mostafa Mohammed tarihi geçti.

UEFA Avrupa Ligi'nde G grubu 1. maçında Olympiakos ile Nantes karşı karşıya geldi. Nantes'in 2-1 kazandığı maçta Nantes'in ilk golünü atan Mostafa Mohamed kulüp tarihine geçti. Mostafa Mohamed bu golle Nantes kulübünün 20 yıl sonra Avrupa'da gol atan ilk futbolcusu oldu.

Galatasaray'ın Nantes'a kiraladığı Mostafa Momahammed tarihe geçti: 20 yıl sonra ilk kez oldu ile ilgili etiketler Galatasaray UEFA Avrupa Ligi mostafa mohammed nantes
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.