Galatasaray'ın Mısırlı forveti Mostafa Mohamed'e Damien Comolli'nin takımı Toulouse talip oldu

Mostafa Mohamed'e Damien Comolli markajı! Galatasaray'da bu sezon gol yollarında kısır bir performans ortaya koyan Mostafa Mohamed'e Damien Comolli'nin takımı Toulouse talip oldu. 24 yaşındaki forvet ile temasa geçmeye hazırlanan Fransız ekibinden Galatasaray'ın istediği bonservis bedeli de belli oldu. Cimbom Mısırlı futbolcu için en az 8 milyon Euro'luk bir gelir bekliyor.

Mostafa Mohamed'i Fenerbahçe'nin eski sportif direktörü Damien Comolli'nin yeni takımı istiyor. Fransız ekibi Toulouse'un başkanlığını yapan deneyimli spor insanı, takımının transfer hedefi olarak Galatasaray'ın Mısırlı golcüsünü gözüne kestirdi.

DAMIEN COMOLLI KISKACI

Akşam'ın Fransız basınınından aktardığı habere göre; transfer sezonu başlamadan Damien Comolli çalışmalara başladı. Gözüne sarı-kırmızılıların Mısırlı golcüsünü kestiren Comolli, cimbom ile temasa geçmeyi planlıyor. Galatasaray iyi bir bonservis ile elden çıkarmayı düşündüğü Mostafa Mohamed için gelecek tekliflere açık.

EN AZ 8 MİLYON EURO

Mısırlı forvet Mostafa Mohammed'in bu sezonki formundan memnun olmayan Galatasaray yönetimi 24 yaşındaki golcü için bonservis bedelini belirledi. Cimbom Mısırlı futbolcu için en az 8 milyon Euro'luk bir gelir bekliyor.

BU SEZONKİ KARNESİ

Bu sezon sarı-kırmızılılar ile 37 maça çıkan Mostafa Mohamed, 7 gol 5 asistlik bir performans ortaya koydu. Transfermarkt verilerine göre de, 24 yaşındaki forvetin piyasa değeri 6.5 milyon Euro.

Galatasaray'ın Mısırlı forveti Mostafa Mohamed'e Damien Comolli'nin takımı Toulouse talip oldu ile ilgili etiketler Galatasaray Fransa Süper Lig Mostafa Mohamed Toulouse damien comolli
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.