Galatasaray'ın Kerem Aktürkoğlu için istediği bonservis bedeli belli oldu

Bu sezon 11 gol, 9 asistle 20 gole direkt katkı sağlayan Kerem'i Galatasaray-Barcelona maçında Lyon ve Atletico Madrid başta olmak üzere Brighton, Wolfsburg ve Sevilla da mercek altına alacak. Sarı-Kırmızılı yönetim Kerem Aktürkoğlu için 25 milyon Euro'nun altındaki teklifleri kabul etmeyecek.

Galatasaray'ın milli yıldızı Kerem Aktürkoğlu için istenen bonservis bedeli belli oldu.  Barcelona deplasmanında oynadığı futbol ve Beşiktaş derbisinde attığı gollerle kendisine bir kez daha hayran bırakan 23 yaşındaki forvet son iki maçta değerini de katladı.

Hürriyet'in haberine göre; Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu için 25 milyon Euro'nun altındaki teklifleri kabul etmeyecek.

Bu sezon 11 gol, 9 asistle 20 gole direkt katkı sağlayan Kerem'i Galatasaray-Barcelona maçında Lyon ve Atletico Madrid başta olmak üzere Brighton, Wolfsburg ve Sevilla da mercek altına alacak.

KEREM AKTÜRKOĞLU'NA HENÜZ RESMİ TEKLİF GELMEDİ

Kerem Aktürkoğlu, 2020 yazında Erzincanspor'dan transfer edildiğinde 200 bin euro olan piyasa değeri bugün 11 milyon euroyu buldu. Galatasaray'ın yıldızı değerini 55 kat arttırmış oldu.

Galatasaraylı idareci Işıtan Gün, Katalan spor gazetesi Sports'a verdiği röportajda Kerem’le ilgili “Birçok kulüpten ona çok ilgi olduğunu biliyoruz. Kerem de biz de mutlu olmalıyız. Bugün Türk futbolu için çok önemli bir oyuncu. Şimdilik çok erken ama iki Premier League takımı ve bazı La Liga ekipleri şimdiden ilgilerini dile getirdi. Somut ya da resmi bir durum yok” ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın Kerem Aktürkoğlu için istediği bonservis bedeli belli oldu ile ilgili etiketler Galatasaray Kerem Aktürkoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.