Galatasaray'ın İstanbul Boğazı forması!

Galatasaray’ın 2018-2019 sezonu forması ortaya çıktı. Formanın ortaya çıkması ile birlikte herkes araştırmaya başladı. 2018-19 sezonundaki kullanacağı alternatif formasında İstanbul Boğazı figürü kullandı. İşte Galatasaray'ın İstanbul Boğazı forması! Detaylar haberimizde...

Galatasaray'ın İstanbul Boğazı forması! Sarı kırmızılı ekibin 2018-2019 sezonunda giyeceği alternatif forma ortaya çıktı. Taraftarlar ise formayı internette araştırmaya başladı. Kısa sürede gündemde araştırılan konular arasına giren konuyu sizin araştırdık. İşte Galatasaray'ın İstanbul Boğazı forması!

 Galatasaray'ın İstanbul Boğazı forması!

Galatasaray’ın 2018-2019 sezonunda giyeceği alternatif forma ortaya çıktı. TFF’nin resmi sitesinde sarı kırmızılıların yeni 3. forması ilk defa görüldü.

Beyaz olan formanın üstüne İstanbul Boğazı’nı anımsatan sarı şerit kullanılması dikkati çekti.

Sözcü'nün haberine göre; Forma sponsoru Nike, bu sezon bazı takımların alternatif formalarına bulundukları şehirleri temsil eden sembol çizimler kullandı.

İşte Galatasaray'ın bu sezon giyeceği tüm formalar:

Galatasaray'ın İstanbul Boğazı forması! - Resim : 2

 

GALATASARAY

1905 yılında Ali Sami Yen ve arkadaşları tarafından, öğrenci oldukları Galatasaray Lisesi'nde kurulan kulüp, futbol branşında 20 kez Lig şampiyonu olmuş, 17 kez Türkiye Kupası ve 15 kez de Türkiye Süper Kupası kazanmış; 2000 yılında da UEFA Kupası'nı ve UEFA Süper Kupası'nı kazanmıştır. Futbol liglerinde üçüncü ve dördüncü yıldızı takan ilk takımdır.

Galatasaray SK, güncel olarak futbol (erkekler), basketbol (erkekler ve kadınlar) ve voleybol (bayanlar ve erkekler) dallarında birinci lig düzeyinde temsil edilmektedir.

2004 yılında Polonya'nın Poznań şehrinde gerçekleşen 23 Yaş Altı Dünya Kürek Şampiyonası'nda yarışan İhsan Emre Vural ve Ahmet Yumrukaya ikilisi, hafif kilo iki tek kategorisinde şampiyon olarak, Türkiye'nin kürekteki ilk şampiyonluğunu kazandırdılar.

2008 yılında Galatasaray (tekerlekli sandalye basketbol takımı), IWBF Şampiyonlar Ligi finalinde Alman rakibi RSV Lahn-Dill'i 63-51 yenerek şampiyon oldu.Daha sonra Galatasaray, Japonya'da düzenlenen Kıtalararası Kitakyushu Kupası'nda Kanada'nın British Columbia takımını 77-62 mağlup ederek, namağlup şekilde şampiyon oldu. 2012 Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası final maçında Almanya'nın RSV Lahn-Dill takımıyla karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 65-79 kaybederek Avrupa ikincisi oldu.

2009 yılında ise Galatasaray (kadın basketbol takımı), Eurocup finalinde İtalya'nın Cras Basket Taranto takımını 82-61 yenerek Avrupa Şampiyonu unvanını aldı.

2013-2014 sezonu Euroleague Women 8'li finalleri için Rusya'nın Ekaterinburg şehrindeki turnuvada grubunu 2. sırada bitiren Galatasaray Odeabank yarı finalde ev sahibi UMMC Ekaterinburg'u 77-70 yenerek tarihinde ilk kez finale kalmış ve finalde ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 69-58 yenerek Avrupa'nın 1 numaralı kupası olan Euroleague Women'ı müzesine götürmüştür.

2013-2014 sezonunda Türk spor tarihinde bir ilki gerçekleştiren Galatasaray Spor Kulübü, yarıştığı futbol, erkek basketbol, kadın basketbol, tekerlekli sandalye basketbol, bayan voleybol ve erkek voleybol branşlarında mücadele ettikleri branşların tamamında aynı sezon içerisinde kendi branşlarının Şampiyonlar Liglerinde mücadele ederek ulaşılması zor bir başarıya imza atmıştır.

2015-2016 yılında ise Galatasaray, ULEB Cup finalinde Fransa'nın Strasbourg IG takımını 78-67 yenerek Avrupa Şampiyonu unvanını aldı.

Galatasaray'ın İstanbul Boğazı forması! ile ilgili etiketler Galatasaray İstanbul Boğazı forması 2018-2019
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.