Galatasaray'ın Icardi transferinde sıcak gelişme: İşte sarı kımızılıların ödeyeceği ücret

Galatasaray'ın transfer etmek istediği golcü oyuncu Icardi ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı kırmızılıların, golcü oyununun maaşının 3 milyon euroluk kısmını ödemeye hazır olduğu öğrenildi. italyan gazeteci Nicolo Schira, Icardi'nin transfer konusunda müsait olduğunu Galatasaray'a ilettiğini söyledi.

Paris Saint-Germain'de (PSG) yeterli forma şansı bulamayan Mauro Icardi için eşi ve menajeri Wanda Nara, geçen hafta İstanbul'a geldi. İlk görüşmeden bir sonuç alınamazken; Nara'nın bir kez daha İstanbul'a geleceği bildirildi.

İtalyan gazeteci Nicolo Schira, Galatasaray'ın bu hafta Wanda Nara ile ikinci kez görüşeceğini yazdı. Schira, sosyal medyadan yaptığı son paylaşımda, "Mauro Icardi, Galatasaray'a iyice yaklaştı. Oyuncu, transfer için müsait olduğunu Türk ekibine iletti. Galatasaray, oyuncunun maaşının 3 milyon Euro'sunu ödemeye hazır. Kalan ücret ise PSG tarafından ödenecek" ifadelerine yer verdi.

OKAN BURUK ICARDİ İLE İLGİLİ BÖYLE KONUŞMUŞTU

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, 1-0 kazandıkları Ümraniyespor maçının ardından transfer hakkında konuşmuş ve Icardi için de ipucu vermiş ve şu açıklamayı yapmıştı, "

"Hücum hattına takviye düşünüyoruz. Bir ihtiyaç var. Elimizdekilerden farklı daha yönlü bir oyuncu bulabilirsek olabilir. Icardi'nin adı geçti, çok önemli bir futbolcu. Kulübünden ayrılıp ayrılmayacağını veya Türkiye'ye gelip gelmeyeceğini bilmiyoruz.

Çok yüksek maaş alan oyuncular. Bu maaşların Türkiye'de verilmesi biraz zor. Onunla ilgili bizim açımızdan net bir gelişme olmadı. Ön tarafa bize destek verecek bir oyuncu daha bakıyoruz."

Galatasaray'ın Icardi transferinde sıcak gelişme: İşte sarı kımızılıların ödeyeceği ücret ile ilgili etiketler Galatasaray Transfer PSG icardi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.