Galatasaray'ın iç sahada bileği bükülmüyor!

Süper Lig'in 15. haftasında Galatasaray sahasında Adana Demirspor'u 3-1 mağlup etti. Bu skorun ardından Sarı-Kırmızılılar'ın iç sahada yenilmezlik serisi 24 maça çıktı.

Süper Lig'in 15. haftasında Galatasaray RAMS Park'ta Adana Demirspor ile mücadele etti. Sarı-Kırmızılılar maçtan 3-1'lik skorla galip ayrıldı. Puanını 40 yapan Cimbom maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Bu maçla birlikte Aslan Süper Lig'de iç sahadaki yenilmezliğine de devam etti. Galatasaray, evindeki son yenilgisini geçtiğimiz sezon Giresunspor karşısında aldı. Sarı-Kırmızılılar, bu mücadelenin ardından oynadığı 24 karşılaşmada 22 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti.

Cimbom, bu sezon Süper Lig'de RAMS Park'ta oynadığı 7 karşılaşmadan da 3 puanla ayrılırken, ligde bu sezon evinde puan kaybetmeyen tek takım olarak yer alıyor.

 

Galatasaray'ın iç sahada bileği bükülmüyor! ile ilgili etiketler Galatasaray Adana Demirspor Süper Lig Trendyol Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.