Galatasaray'ın gurbetçi taraftarlarından Bayern maçına büyük hazırlık

Galatasaraylı taraftarlar, Manchester United deplasmanında olduğu gibi Bayern Münih maçında da "Truva" yapmaya hazırlanıyor.

Old Trafford'daki Manchester United deplasmanında rakip takıma ait tribünlerden toplu bilet alarak, statta adeta Ali Sami Yen atmosferi oluşturan Galatasaraylı taraftarlar, İngilizlere büyük şok yaşatmıştı. Ada medyası da günlerce bu atmosferi konuşmuştu.

Sarı-kırmızılılar benzer bir şovu Bayern Münih deplasmanında da yapmaya hazırlanıyor. Almanya, Belçika, Hollanda ve Avusturya'daki gurbetçilerin Galatasaray'a ayrılan alan dışında, Münih taraftarının bulunduğu bölümlerden de toplu bilet almaya çalıştıkları öğrenildi.

Türk taraftarlar, Allianz Arena'da da seslerini Avrupa'ya duyurmaya hazırlanıyor.

(Fanatik)

Galatasaray'ın gurbetçi taraftarlarından Bayern maçına büyük hazırlık ile ilgili etiketler Galatasaray Bayern Münih UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.