Galatasaray'ın Faslı yıldızı Younes Belhanda yola çıktı!

Galatasaray'ın uzun uğraşlar sonucu kadrosunu katmaya hazırlandığı Younes Belhanda sözleşme imzalamak için İstanbul'a doğru yola çıktı.

Geçtiğmiz iki sezonda da beklenilenin altınada kalan Galatasaray önümüzdeki sezon şampiyonluk çalışmalarına başladı. Dün akşam üstü ilk yıldız transferi Gomis'i İstanbul'a gelen sarı-kırmızılılar, bugün Younes Belhanda'yı İstanbul'a geliyor.

Bonservisi Dinamo Kiev'de bulunan Belhanda geçen sezon Nice forması altında başarılı bir sezon geçirmiş Avrupa kulüplerinin radarına girmişti. Bruma'yı satan Galatasaray Orta sahayı güçlendirmek için Portekizli yıldızın yerini Belhanda ile doldurmayı amaçlıyor. Fransa'nın Marsilya şehrinden yola çıkan Faslı yıldızın uçağının 16:30 sularında İstanbul'da olması bekleniyor.

GALATASARAYIN_YENII_TRANSFERII_Younes_Belhanda_IISTANBULA_GELIIYOR

Golcü futbolcu Gomis için sarı kırmızılı taraftarlar, dün havaalanına akın etmişti. Aynı kalabalığın bugün Belhanda için de havaalanında olması bekleniyor.

YOUNÈS BELHANDA KİMDİR?

Younès Belhanda (d. 25 Şubat 1990, Avignon), Fransa doğumlu Faslı millî futbolcudur. Fransa 1. Lig ekiplerinden Nice takımının formasını giymektedir.

KULÜP KARİYER

Montpellier HSC
2011-12 sezonunda Montpellier ile Ligue 1 şampiyonluğu yaşadı[1]ve ligde yılın genç futbolcusu seçildi. Ayrıca 11 Nisan 2012 tarihinde Marseille karşısında attığı rövaşata-vole karışımı gol de ligde yılın golü seçildi.

Dinamo Kiev
2013-14 sezonunda Ukrayna Premier Ligi'nin güçlü ekiplerinden Dinamo Kiev'e transfer oldu.

Millî Takım Kariyer
Fas formasını ise 12 kez giydi ve bir gol attı. Ayrıca millî takım formasıyla 2012 Afrika Uluslar Kupası'nda da mücadele etti

Galatasaray'ın Faslı yıldızı Younes Belhanda yola çıktı! ile ilgili etiketler Galatasaray İstanbul uçak younes belhanda geliyor
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.