Galatasaray'ın eski kaptanı Arda Turan'dan, golcü isim Umut Bozok'a transfer telefonu!

Galatasaray'ın eski kaptanı Arda Turan, sarı kırmızılıların gündeminde yer alan Umut Bozok'u aradı ve Galatasaray'a gelmesi için tavsiyede bulundu.

Galatasaray'da transfer çalışmaları sürerken sarı kırmızılılarla sözleşmesi sona eren Arda Turan'dan flaş bir hamle geldi.

Sabah'ta yer alan habere göre; Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur'a yakın olan Arda Turan, birçok kulüpten teklif alan Umut Bozok'a telefonla ulaştı ve sarı-kırmızılı formayı giymesi için tavsiyede bulundu. Hayranı olduğu Arda Turan'ı dinleyen 25 yaşındaki gurbetçi golcü, Trabzonspor'dan talep ettiği paranın daha azına Galatasaray'a "Evet" dedi.

Menajerinin isteklerini bertaraf etmeye çalışan yönetim, bir yandan da 3 milyon Euro isteyen Lorient ile görüşüyor.

Galatasaray'ın eski kaptanı Arda Turan'dan, golcü isim Umut Bozok'a transfer telefonu! ile ilgili etiketler Arda Turan Galatasaray Süper Lig umut bozok
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.