Galatasaray'ın eski antrenörü depremde hayatını kaybetti!

Bir dönem Galatasaray ve Başakşehir'de görev alan İskenderunspor kaleci antrenörü Uğur Kurt, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremde hayatını kaybetti.

Türkiye iki büyük deprem felaketinin yaralarını sarmaya çalışıyor. İlki 7,7 ikincisi 7,6 büyüklüğündeki deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. Arama kurtarma çalışmalarının 7. gününde can kaybı 29 bin 605'e yükseldi.

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray ve Başahşehir'de bir dönem kaleci antrenörü olarak görev yapan Uğur Kurt depremde hayatını kaybetti.

VEFAT HABERİNİ İSKENDERUNSPOR DUYURDU

Kulübün yaptığı açıklamada, "Türk futbolunun değerli ismi, kaleci antrenörümüz Uğur Kurt'u yaşanılan deprem felaketinde kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhum Uğur Kurt hocamıza Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı dileriz. Seni Unutmayacağız Hocam... Daima Kalbimizdesin..." ifadelerine yer verdi.

Galatasaray'ın eski antrenörü depremde hayatını kaybetti! ile ilgili etiketler Galatasaray Başakşehir deprem Hatay İskenderun
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.