Galatasaray'ın borcu 2 milyar liraya dayandı!

Galatasaray Kulübü'nün Mart ayı Olağan Divan Kurulu toplantısında, Sarı-Kırmızılıların borcunun 520 milyon dolar (1 milyar 936 milyon TL) olduğu açıklandı.

Galatasaray'ın Mart ayı Olağan Divan Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, Antalyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamalar nedeniyle Sportif AŞ.'deki görevinden istifa eden Nasuhi Sezgin'de, yönetim kurulunda başkan Dursun Özbek'in yanında yer aldı.

Galatasaray'ın borcuyla ilgili açıklama yapılırken, Sarı-Kırmızılıların 520 milyon dolar (1 milyar 936 milyon TL) borcu olduğu bildirildi. Ayrıca 2016 yılı itibarıyla gelir düzeyinin %3,8 arttığı ve giderin de %17 civarında azaldığı dile getirildi.

Toplantıda açıklamalarda bulunan başkan Dursun Özbek, Riva-Florya arazisiyle ilgili yapılan spekülasyonlar, Seyrantepe'ye yapılması planlanan salon projesi ve kulübün geleceğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Dursun Özbek'in açıklamalarından satırbaşları:

"Galatasaray malına mülküne değil, kılına zarar gelmesine müsade etmeyeceğim. Yapmak istediğim bir şey var. Galatasaray'ı bu zor günlerden çıkarmak. Zoru görünce kaçmak gibi bir karakterim yok. 'Çamur at, izi kalsın' sevdasından vazgeçmek lazım. Güç birliği yapmalıyız. Kimse bilgi kirliliği yaratarak Galatasaray'a zarar vermeye kalkmasın.

Spor salonu projesi için sponsorluk görüşmeleri devam ediyor. Galatasaray'ın bir çatı problemi var. Bir taahhüt verilmiş eski yönetim tarafından. Bu borç GSGM nezdinde kayda geçmiş. 70-75 milyon TL seviyesinde bu borç. Bu parayı salona katkı payı olarak koyun dedik. Onlar da davadan vazgeçelim dediler.

Otel inşaatı yürüyor, ancak biraz yavaş yürüyor. Bunun finansal yapıyla hiçbir alakası yok. Denizbank'a gittim, bizim gayrimenkulümüz var. Sırf bunun tamamlanması için kredi istedim."

Galatasaray'ın borcu 2 milyar liraya dayandı! ile ilgili etiketler Galatasaray borç divan kurulu toplantısı
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.