Galatasaray'ın bombası Real Madrid'den!

Sol bekte Patrice Evra ve Kwadwo Asamoah seçenekleri masada dururken, Aslan'ın gündemine çok sürpriz bir isim geldi...

Terim Evra'yı son alternatif olarak belirlerken, Asamoah'ta ısrarcı oldu. Ganalı yıldızı Juventus'un bırakmaya yanaşmaması Galatasaray'ı başka alternatiflere sürükledi.

Daha önce Cimbom’a soğuk bakan İspanyol ekibi Real Madrid'in genç yıldızı, kararını değiştirerek “Terim’le çalışmak isterim” mesajı yolladı Bu gelişme üzerine Evra ve Asamoah seçenekleri geri plana düştü.

dgkdkgkjdfhgkjdfgdfg

Galatasaray, Hernandez’i bitirmek için İspanya seferine çıkacak Galatasaray, sol bek arayışında birçok yıldızla ilgilenirken İspanya'dan gelen sürpriz bir haber, rotanın Real Madrid'li Theo Hernandez'e çevrilmesine neden oldu. Daha önce G.Saray'ın kiralama teklifine olumlu bakmayınca gündemden düşen 20 yaşındaki yıldız, kararını değiştirerek Cimbom'a gelebileceği mesajını gönderdi.

Fatih Terim'le çalışmaya hazır olduğunu kaydeden İspanyol asıllı Fransız futbolcunun bu kararı Galatasaray'ın önceliklerini değiştirdi. Sarı-kırmızılı kulüp, yaşı nedeniyle tereddütlü olduğu Evra'yı ve Kwadwo Asamoah'ı beklemeye alarak yönünü Hernandez'e çevirdi. Yöneticiler, Real Madrid ile görüşmek için bu hafta içinde İspanya'ya gidecek.

Galatasaray'ın bombası Real Madrid'den! ile ilgili etiketler Galatasaray Real Madrid asamoah theo hernandez
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.