Galatasaray'ın Asamoah transferinde flaş gelişme!

Roma, Juventus'un transfer etmek istediği Spinazzola'yı maç kadrosuna almadı. Galatasaray, Asamoah ile anlaşmaya vardı ancak Juventus, Spinazzola'yı transfer etmeden tecrübeli oyuncuyu bırakmak istemiyordu! Peki merakla beklenen Kwadwo Asamoah kimdir? Hangi takımlarda oynamıştır? İşte cevaplar...

İtalya Ligi ilk hafta mücadelesinde Roma ile karşılaşan Atalanta, geçtiğimiz sezon Juventus'tan 2 yıllığına kiraladığı ancak bu sezon Juventus'un yeniden kadrosuna katmak istediği Leonardo Spinazzola'yı maç kadrosuna almadı.

Son şampiyon Juventus, eğer sol bek oyuncusu Spinazzola'yı yeniden kadrosuna katarsa, Galatasaray'ın uzun bir süredir ilgilendiği Kwadwo Asamoah ile yollarını ayırma kararı alacak.

Galatasaray, Asamoah ile anlaşmaya vardı ancak Juventus, Spinazzola'yı transfer etmeden tecrübeli oyuncuyu bırakmak istemiyor. Atalanta Teknik Direktörü Gian Piero Gasperini'nin aldığı bu karar ise, Spinazzola'nın Juventus'a transfer olduğu

KWADWO ASAMOAH KİMDİR?

Kwadwo Asamoah, 9 Aralık 1988 tarihinde Gana'nın Akra şehrinde dünyaya geldi. Futbol kariyerine 2005-2006'da Kaaseman takımında altyapıda başladı. Orta saha pozisyonunda oynayan Asamoah, 2006-2007'de Liberty Professionals'de forma giydi ve burada profesyonel kariyerine adım attı.

Gana Milli Futbol Takımı'nda da forma giyen Kwadwo Asamoah, milli takım formasını 57 maçta terletti.

DOĞUM TARİHİ: 9 Aralık 1988 (28 yaşında)
DOĞDUĞU İL: Accra / Gana
BOYU: 1,73 m
UYRUĞU: Gana
MEVKİ: Sol Bek - Orta saha sol - Merkez orta saha
AYAK: Sol ayak
GÜNCEL PİYASA DEĞERİ: 11 milyon €
OYNADIĞI TAKIMLAR: Bellinzona, Torino, Udinese, Juventus

Galatasaray'ın Asamoah transferinde flaş gelişme! ile ilgili etiketler Galatasaray kwadwo asamoah tranfer
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.