Galatasaray'ın anlaştığı Gomis için Beşiktaş devreye girdi

Beşiktaş'ın Vincent Aboubakar için yapılan görüşmelerin istenildiği gibi gitmemesi, Burak Yılmaz transferinden de taraftar baskısı nedeniyle geri adım atılması üzerine sürpriz bir isim için girişimde bulunulduğu öğrenildi...

Habertürk'te yer alan habere göre; Siyah-Beyazlılar’ın, Galatasaray’ın uzun bir süredir görüşme halinde olduğu ve transferine teklif yaptığı ortaya çıktı.

Beşiktaşlı yetkililer 2014 yılında da gündeme aldığı Gomis için önceki gün menajerlerin, “Henüz kimse ile anlaşmadı, teklifinizi yapın” demesi üzerine harekete geçti.

Golcü oyuncu ile temas kuran ve “Şampiyonlar Ligi’nde oynamak isterim” yanıtını alan Siyah-Beyazlılar, tekliflerini yaptı ve beklemeye geçti...

SWANSEA’YE 4 MİLYON EURO

İlk tercihi Vincent Aboubakar olan başkan Fikret Orman’ın kısa bir süre daha bekleyeceği, Porto ve Lorient’den olumsuz yanıt gelmesi halinde Gomis için çalışmalarını hızlandıracağı belirtildi.

Beşiktaş’ın, bu transfer için G.Saray’ın 3.5 milyon Euro önerdiği Swansea’ye 4 milyon Euro bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu ifade edildi. Kartal’ın devreye girdiği Bafetimbi Gomis’in transferi için epey bir yol alan Galatasaray, Fransız oyuncuyu sağlık kontrolünden bile geçirdi.

AFAKSHDFKADFDSF

Kalbinde ritim bozukluğu olduğu iddiaları üzerine Sarı-Kırmızılı kulübün doktoru Yener İnce Fransa’ya giderek Gomis’e bir dizi sağlık taraması yaptı.

Yapılan tetkiklerde herhangi bir sorun bulunmayan Fransız golcü, Cimbom’la prensip anlaşmasına vardı ve bonservisinin alınmasını bekliyor.

MOLEDO'DAN KÖTÜ HABER

Siyah-Beyazlılar’ın gündeminde olan Panathinaikos forması giyen Rodrigo Moledo’dan kötü haber geldi. Brezilya basınında yer alan habere göre 29 yaşındaki stoperin menajerinin İnternacional ile pazarlık masasına oturduğu ve tercihlerinin Brezilya ekibinden yana olduğu aktarıldı.

Moledo’nun menajeri Gilmar Veloz, “İnternacional’de oynamak istediğini söyledi. Beşiktaş ve Avrupa’dan iki teklif var. Neler olacak göreceğiz” dedi.

Galatasaray'ın anlaştığı Gomis için Beşiktaş devreye girdi ile ilgili etiketler Beşiktaş Galatasaray Transfer gomis
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.