Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı Fransız futbolcu Leo Dubois, İstanbul'a geldi

Galatasaray'ın, Lyon'dan kadrosuna katmak için Fransız ekibiyle görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdiği Leo Dubois, İstanbul'a geldi.

Galatasaray 'da transfer bombaları art arda patlıyor... Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş ve Sergio Oliveira transferleriyle takviyelere başlayan Cimbom son olarak Benfica'dan satın alma opsiyonuyla kiralanan Haris Seferovic'le sözleşme imzaladıklarını açıklamıştı.

Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı Fransız futbolcu Leo Dubois, İstanbul'a geldi

SAĞLIK KONTROLLERİNDEN GEÇTİKTEN SONRA RESMİ SÖZLEŞME İMZALANACAK

Sarı-Kırmızılılar bir transferi daha duyurdu. Aslan uzun süredir transferi için yoğun uğraş verdiği Fransız sağ bek Leo Dubois için Lyon'la görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirirken, yıldız isim de sağlık kontrollerinden geçmek ve sözleşme imzalamak için İstanbul'a geldi.

27 yaşındaki sağ bek kariyerinde Nantes ve Lyon formaları giyerken, ilk kez ülkesi Fransa dışında top koşturacak.

Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı Fransız futbolcu Leo Dubois, İstanbul'a geldi ile ilgili etiketler Galatasaray Transfer Leo Dubois İstanbul'a geldi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.