Galatasaray'ı sevindiren gelişme! Resmen duyurdular...

Transfer için oyuncu satışına ihtiyacı olan Galatasaray’a müjdeli haber geldi. Sarı- Kırmızılılar’ın 1.5 sezon önce Al Nassr kulübüne kiraladığı Brezilyalı stoper Maicon, yola Arap kulübünde devam etmeye karar verdi. Al Nassr yöneticisi Abdulaziz Ahmed Baghlaf, Maicon'un bonservisini Galatasaray'dan aldıklarını açıkladı.

Maicon’un bonservisi için Galatasaray'ın kasasına 3 milyon Euro girmesi bekleniyor. Galatasaray, daha önce kiralama bedeli olarak da 1.7 milyon Euro almıştı. Fanatik'te yer alan habere göre, 3 yıl önce eski başkan Dursun Özbek döneminde, tecrübeli futbolcunun bonservisi için Porto’ya 8 milyon Euro ödenmişti.

Galatasaray'ın 2017-2018 sezonunda Brezilya'nın Sao Paulo takımından transfer ettiği Brezilyalı oyuncu, sarı-kırmızılı formayla 45 Süper Lig maçında 6 gole imza atmıştı.

31 yaşındaki stoperin Arabistan’daki eşyalarını toplamadığı ve sözleşmesi bitmesine rağmen burada devam etmek istediği gelen haberler arasındaydı. Sarı-Kırmızılılar, Maicon’dan gelecek parayı transferde kullanmayı hedefliyor.

 

 

Galatasaray'ı sevindiren gelişme! Resmen duyurdular... ile ilgili etiketler Galatasaray futbol Transfer Al Nassr Maicon
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.