Galatasaray'ı korkutan Davinson Sanchez haberi! İtalyan şampiyonu istiyor

Galatasaray'ın sezon başında Tottenham'dan 9 milyon euro bedelle kadrosuna kattığı Davinson Sanchez için İtalya Serie A'nın son şampiyonu Napoli devreye girdi. Her ne kadar Davinson Sanchez'in ayrılmaya niyeti olmasa da Napoli'nin şartları zorlaması durumunda son kararın ne olacağı merak konusu.

Galatasaray'ın Kolombiyalı stoperi Davinson Sanchez sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı.

Sabah'ın haberine göre; Serie A ekiplerinden Napoli, Davinson Sanchez'in mali şartları için Galatasaray ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Haberde; Napoli'nin stoper aramasında Radu Draguşin transferinde yaşanan başarısızlığın ve oyuncunun Tottenham'ı tercih etmesinin önemli olduğu kaydedilirken, Davinson Sanchez'in şu aşamada Galatasaray'dan ayrılmayı düşünmediği belirtildi.

27 yaşındaki Davinson Sanchez, bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 14 maçta 1 gol 2 asist kaydetti.

Galatasaray'ı korkutan Davinson Sanchez haberi! İtalyan şampiyonu istiyor ile ilgili etiketler Galatasaray Davinson Sanchez Napoli
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.