Galatasaray'ı bekleyen inanılmaz fikstür! 2'si Fenerbahçe derbisi...

Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkma ihtimali çok yüksek olan ve ligde Fenerbahçe ile aynı puanda liderliği paylaşan Galatasaray, Aralık ayında çok zor bir fikstürle karşı karşıya. 2'si Fenerbahçe derbisi ve 1'i Şampiyonlar Ligi olmak üzere 7 maç oynayacak olan Cimbom, kritik virajı hasarsız atlatmak istiyor.

Milli ara dönüşü Galatasaray'ı zorlu bir fikstür bekliyor. Sahasında Alanyaspor ve Manchester United'ı ağırlayıp kasım ayını galibiyetlerle kapatmak isteyen sarı-kırmızılı ekibin yoğun maç temposu bu iki karşılaşma sonrası gerçekleşecek.

ARALIK AYINDA 7 MAÇ

Aralık ayında 7 karşılaşmaya çıkacak sarı-kırmızılar, bu 7 karşılaşmandan 2'sini Fenerbahçe'ye, 1'ini ise Şampiyonlar Ligi'nde Kopenhag'a karşı oynayacak.

12 Aralık Salı günü Şampiyonlar Ligi'nde son grup maçına Kopenhag deplasmanında çıkacak Galatasaray, 2 hafta sonra da derbi haftasına girecek. Önce 24 Aralık Pazartesi günü Süper Lig'in 18'inci haftasında Fenerbahçe'ye konuk olacak sarı-kırmızılı ekip, ardından 29 Aralık Cumartesi günü Süper Kupa mücadelesinde ezeli rakibiyle karşı karşıya gelecek.

Aralık ayında yoğun maç trafiği ile birlikte 2 derbi karşılaşmasına çıkacak sarı-kırmızılılar, bu maçları kayıpsız geçmek istiyor.

Galatasaray'ı bekleyen inanılmaz fikstür! 2'si Fenerbahçe derbisi... ile ilgili etiketler Galatasaray Süper Lig UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi tutuklandı.