Galatasaray'dan transfer çalımı! Kazımcan Karataş transferinde mutlu sona sarı kırmızılar ulaştı

İspanyol Domenec Torrent'le yollarını ayıran ve teknik direktörlüğe eski oyuncusu Okan Buruk'u getiren Galatasaray, transferde atağa kalktı. Sarı-kırmızılılar, Beşiktaş'ın gündeminde olan sol bek Kazımcan Karataş ile anlaşma sağladı.

Domenec Torrent'le yollar ayrılmasıyla teknik direktörlük görevi için Okan Buruk'la anlaşmaya varan Galatasaray, yeni sezon öncesindeki ilk transferinde sona yaklaştı.

GALATASARAY, KAZIMCAN KARATAŞ İÇİN ALTAY'LA ANLAŞMAYA VARDI

Sarı-kırmızılılar, 19 yaşındaki savunma oyuncusu için yaklaşık 1.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği ve oyuncunun bir sonraki transferinden Altay’ın yüzde 20 pay alacağı öğrenildi. Kazımcan'ın sarı-kırmızılı takımla 5 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

EZELİ RAKİP BEŞİKTAŞ'TA RESMİ TEKLİFTE BULUNMUŞTU

Altay formasıyla Süper Lig’de sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Kazımcan Karataş için Belçika ekibi Westerlo, İttifak Holding Konyaspor ve Beşiktaş, İzmir temsilcisine resmi teklifte bulunmuştu. Kazımcan, geçtiğimiz sezon Süper Lig’de 22 maçta görev alıp, 1 asist yaptı.

Galatasaray'dan transfer çalımı! Kazımcan Karataş transferinde mutlu sona sarı kırmızılar ulaştı ile ilgili etiketler Galatasaray Altay Transfer Kazımcan Karataş
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.