Galatasaray'dan TFF'ye hakem başvurusu!

Galatasaray Kulübü, TFF'ye başvurarak Süper Lig'de oynayacağı geri kalan maçlarda Hakan Ceylan'ın VAR hakemi olarak görevlendirilmemesini talep etti.

Galatasaray, Süper Toto Süper Lig'de 26 haftalık süreçte 9 kez maçlarına VAR ve AVAR olarak atanan Hakan Ceylan için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvurdu.

Sarı-Kırmızılılar tarafından Süper Lig'de 2. hafta oynanan ve Bitexen Giresunspor'a 1-0 kaybedilen mücadelede VAR olarak görevlendirilen Hakan Ceylan'ın 2 penaltı pozisyonunda hakemi uyarmadığını öne sürüldü.

Hürriyet'in haberine göre; Galatasaray, TFF'ye Hakan Ceylan'ın iyi niyetinden şüphe duyduklarını belirterek Süper Lig'de kalan karşılaşmalarında görevlendirilmemesini talep etti.

Kasımpaşa karşılaşmasında çok tartışılan  Donk'un, Zaniolo'ya müdahalesinde de VAR odasında hakem Hakan Ceylan'ın görev aldığı belirtildi.

Sarı-kırmızılı yönetim, rakip takım maçlarında benzer pozisyonlarda farklı bir performans ortaya koyduğunu öne sürerek TFF'ye, "Adaletli bir yönetim adına Hakan Ceylan'ı istemiyoruz." dedi.

Galatasaray'dan TFF'ye hakem başvurusu! ile ilgili etiketler Galatasaray TFF Süper Lig Spor Toto Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.