Galatasaray'dan tam 40 milyon Euro!

Transfer döneminin hareketli takımlarından Galatasaray bu dönem transfer ettiği futbolculara 40 milyon avro bonservis bedeli ödedi.

Süper Lig'de yaz transfer döneminin en hareketli takımlarında olan Galatasaray, tamamı yabancı 10 oyuncu alarak kadrosunu önemli ölçüde yeniledi.

Son dönemde alınan başarısız sonuçların ardından, teknik direktör Igor Tudor yönetiminde bir kadro revizyonuna giden sarı-kırmızılı ekip, yaz transfer dönemini, Bafetimbi Gomis, Younes Belhanda, Sofiane Feghouli, Fernando Reges, Badou Ndiaye, Maicon Pereira Roque, Mariano Ferreira Filho, Iasmin Latovlevici, Cedric Carrasso ve Jason Denayer'le sözleşme imzalayarak kapattı.

Sarı-kırmızılılar, kadroda 14 yabancı oyuncu bulundurma hakkının tanınması sonrası, tarihinde ilk kez tüm transfer tercihlerini yabancı futbolculardan yana kullandı.

Galatasaray Kulübü, en yüksek bonservisi bedelini 8 milyon avroyla Belhanda için Dinamo Kiev'e verirken, Ndiaye için Osmanlıspor'a 7,5 milyon avro, Maicon için de Sao Paolo'ya 7 milyon avro ödeme yaptı. Bu 3 oyuncu için eski kulüplerine toplam 4,5 milyon avroya kadar perfomans primi ödeme taahhüdünde de bulunuldu.

Sarı-kırmızılı ekibin yeni transferlerde yıllık en yüksek garanti ücret vereceği isim Feghouli oldu. Cezayirli oyuncunun bu sezon maç başı ve performans pirimi ödemeleri hariç elde edeceği garanti gelirin 3 milyon 850 bin avro olacağı duyurulurken, onu 3 milyon 350 bin avroyla Belhanda ile Gomis, 3 milyon avroyla da Fernando takip etti.

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde aldığı oyuncular ve maliyetleri şöyle oldu:

flsdkjlksdjflkasdjfdslf

Galatasaray'dan tam 40 milyon Euro! ile ilgili etiketler Galatasaray Transfer harcadığı para 40 milyon euro
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.