Galatasaray'da sürpriz transfer gelişmesi! Hedefte o isim var

Galatasaray'da flaş transfer gelişmeleri yaşanıyor. İddiaya göre; Galatasaray, Moreirense'de forma giyen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Gonçalo Franco'yu listesine aldı. 

Galatasaray'da flaş transfer gelişmeleri yaşanıyor. Ndombele'nin kiralık sözleşmesi bitecek olması ve Sergio Oliveira ile yollarını ayırması beklenen Cimbom bu bölgeye takviye yapacak. Bu doğrultuda Portekiz basınından flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. 

TRANSFERDE YENİ GELİŞME! HEDEFTE O İSİM VAR

A Bola'da yer alan habere göre; G.Saray, Moreirense'de forma giyen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Gonçalo Franco'yu listesine aldı. Sarı-kırmızılıların Portekizli orta saha için kısa süre içinde teklif yapması bekleniyor. 

Galatasaray'da sürpriz transfer gelişmesi! Hedefte o isim var

Franco bu sezon 35 maçta forma giyerken 2 gol - 4 asistlik performans gösterdi. Fotomaç'ın haberine göre kulübüyle 2025'e kadar sözleşmesi bulunan genç oyuncunun güncel piyasa değeri ise 2 milyon Euro...

Galatasaray'da sürpriz transfer gelişmesi! Hedefte o isim var ile ilgili etiketler Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Bafa Gölü'nde pilotların kurtarılma anına ait görüntüler ortaya çıktı

Aydın Didim ilçesindeki yangına müdahale etmek için Bafa Gölünden su alırken bilinmeyen nedenle kırıma uğrayan Türk Hava Kurumu’na ait CL-125 tipi yangın söndürme uçağında bulunan personelin kurtarılma anları ortaya çıktı.