Galatasaray'dan seçim tarihiyle ilgili yeni açıklama

Galatasaray'dan ertelenen seçimli genel kurulla ilgili yeni bir açıklama geldi. Sarı kırmızılılar tam kapanmanın sona ereceği 17 Mayıs sonrasında açıklanması beklenen yeni tedbir kararlarının beklendiğini belirtti. Yapılan açıklamada genel kurulun haziran ayında yapılmasının hedeflediği kaydedildi.

Galatasaray'dan 29 Mayıs'ta yapılması planlanan ancak dün yapılan açıklama ile ertelenen seçimli genel kurul ile ilgili yeni bir açıklama geldi. Sarı kırmızılılar, kongrenin haziran ayında yapılmasının hedeflendiğini bildirdi.

Galatasaray'da Başkan Mustafa Cengiz, genel kurulda aday olmayacağını açıklamıştı.

Galatasaray yönetiminin genel kurulla ilgili yaptığı son açıklama şöyle:

"T.C İstanbul Valiliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğünün ekte bulunan 6 Mayıs 2021 tarihli yazısı ve 5 Mayıs 2021 tarihli Yönetim Kurulu kararımız uyarınca tam kapanma döneminin sonlandırılacağı 17 Mayıs 2021 tarihi sonrası açıklanması beklenilen yeni idari tedbirler göz önünde bulundurularak, pandemi koşullarının imkan vereceği en yakın tarihte (Haziran 2021 tarihi hedeflenerek) yapılmak üzere, Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantı tarihinin açıklanacağı kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Galatasaray'dan seçim tarihiyle ilgili yeni açıklama ile ilgili etiketler Galatasaray seçim genel kurul tarih
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.