Galatasaray'dan şampiyonluk yolunda dev adım! 2-0

Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray, sezonun en kritik maçlarından birinde Beşiktaş'ı 2-0 mağlup etti ve şampiyonluk yolunda en kritik virajlardan birini kayıpsız atlattı.

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftası dev bir derbiye sahne oldu. Şampiyonluk yarışı açısından oldukça kritik bir öneme sahip olan karşılaşmada Galatasaray, sahasında Beşiktaş'ı 2-0'lık skorla mağlup etmeyi başardı.

Dakika 23'te Fernando'nun attığı golle ilk devreyi 1-0 önde kapatırken, 65'te Gomis'i ceza sahasında düşüren Tosic kırmızı kart gördü. Fransız forvet, 66'da penaltı vuruşundan faydalanamadı. Rodrigues 70'te attığı golle skoru 2-0 yaptı ve noktayı koydu.

Bu sezon evinde bir başka performans ortaya koyan Fatih Terim önderliğindeki Sarı-Kırmızılı takım, bu sonuçla puanını 66'ya yükseltti ve Başakşehir ile Fenerbahçe'nin kazandığı haftada hata yapmayarak liderliğini sürdürdü.

Beşiktaş ise 62 puanda kaldı ve haftayı 4. sırada tamamlayarak şampiyonluk yarışında çok büyük yara aldı.

Galatasaray'dan şampiyonluk yolunda dev adım! 2-0 ile ilgili etiketler Galatasaray Beşiktaş canlı izle canlı yayın beIN Sports periscope canlı dinle
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.