Galatasaray'dan sağlı sollu transfer atağı! Bu kez de Mathias Ross Jensen'i KAP'a bildirdi

Mauro Icardi ve Yusuf Demir'i KAP'a bildiren Galatasaray, Aalborg'da forma giyen Mathias Ross Jensen için de görüşmelere başlandığını duyurdu.

Galatasaray'da hareketli saatler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı takım Mauro Icardi ve Yusuf Demir'in ardından Mathias Ross Jensen ile de görüşmelere başlandığını açıkladı.

Yapılan bildiride, "Profesyonel futbolcu Mathias Ross Jensen'in Kulübümüze transferi konusunda, futbolcu ve Kulübü Aalborg BK ile resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.

MATHIAS ROSS KİMDİR?

Mathias Ross, 15 Ocak 2001 tarihinde Danimarka'nın Aalborg şehrinde dünyaya geldi. Ross futbola Aalborg'ın altyapısında başladı. Danimarkalı futbolcu 21 yaşında olmasına rağmen bu kulüpte kaptanlığa kadar yükselme başarısı gösterdi. Mathias Ross, Aalborg ile toplamda 104 karşılaşmaya çıktı ve 6 gol 1 asistlik performans sergiledi. Genç savunmacı bu sezon 8 maçta görev aldı ve 1 gol katkısında bulundu. 21 yaşındaki oyuncu stoper bölgesinde görev alıyor ve sağ ayağını kullanıyor. Mathias Ross'un güncel piyasa değeri 1 milyon Euro olarak belirtiliyor.

.

Galatasaray'dan sağlı sollu transfer atağı! Bu kez de Mathias Ross Jensen'i KAP'a bildirdi ile ilgili etiketler Galatasaray Transfer KAP Mathias Ross Aalborg
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.