Galatasaray'dan Real Madrid'e Mauro Icardi cevabı

Golcü arayışı içerisinde olan Real Madrid'de teknik direktörü Carlo Ancelotti'nin hedefinde Mauro Icardi'nin olduğu yazıldı. Sarı kırmızılı takım transfere kesinlikle karşı çıkarken, İspanyol devine verilen yanıt da ortaya çıktı.

Sakatlıklarla boğuşan Real Madrid'de golcü arayışları başlarken, İtalyan basınının haberine göre Carlo Ancelotti'nin hedefinde Galatasaraylı Mauro Icardi yer alıyor.

REAL MADRİD'İN GÖZDESİ İCARDİ

Real Madrid'in bu transfer için 15 milyon euro'luk bir bonservis bedelini gözden çıkardığı belirtilirken Galatasaray'ın ise yıldız golcüyü satmaya sıcak bakmadığı ortaya çıktı.

Real Madrid'in olası teklifini kabul etmeyecek olan Galatasaray yönetiminin Arjantinli yıldızı 25 milyon euro'dan daha az bir bedele elden çıkarmak istemiyor.

Fransız basınından LE10Sports ise PSG'den gönderilen Icardi'nin yükselişine dikkat çekti. Analiz haberde, "Paris'ten gönderilen Arjantinli forvet, şimdi Real Madrid'i peşine taktı" yorumu yapıldı.

Öte yandan Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre, Icardi, Real Madrid'le ilgili çıkan haberlere gülerek yanıt verdi.

İdman öncesi Erden Timur ile konuşan Icardi “Benim yuvam Galatasaray. Burada çok mutluyum ve tek motivasyonum yeniden bu takımda şampiyonluk yaşamak. Kovulmadan bir yere gitmem. Kendimi şampiyonluk için hazırlıyorum” ifadelerini kullandı.

İlerleyen günlerde Icardi transferinde önemli gelişmeler yaşanabileceği de gelen haberler arasında. Bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 20 maçta 15 gol, 3 asistlik performans sergileyen yıldız golcünün Sarı-Kırmızılı takım ile olan kontratı 2026 yılında sona erecek.

(Takvim)

Galatasaray'dan Real Madrid'e Mauro Icardi cevabı ile ilgili etiketler Mauro Icardi Galatasaray Real Madrid
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.