Galatasaray'dan Ozan Tufan'a göndermeli paylaşım!

Galatasaray, Ozan Tufan'ın derbinin ardından yaptığı açıklamalara göndermede bulunan bir paylaşım yaptı.

Dev derbiyi kazanarak Kadıköy'deki galibiyet hasretine son veren Galatasaray sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. Karşılaşma sonrası 4 yıldız göndermesiyle ses getiren Galatasaray resmi hesabı bu kez Ozan Tufan'ın açıklamalarına göndermeli bir paylaşımda bulundu.

Galatasaray'dan Ozan Tufan'a göndermeli paylaşım!
Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray ezeli rakibi Fenerbahçe'yi sahasında 3-1 mağlup ederek Kadıköy'deki 20 yıllık galibiyet hasretine son vermişti. Karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa verdiği röportajda arka arkaya çok kez "Böyle bir şey olabilir mi?" diyen Ozan Tufan'ın açıklamaları sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girmişti.

Galatasaray'dan Ozan Tufan'a göndermeli paylaşım! - Resim : 2

Sarı-kırmızılılar, Ozan Tufan'ın bu açıklamalarına gönderme niteliğinde bir paylaşım yaptı. İşte o paylaşım...

Galatasaray'dan Ozan Tufan'a göndermeli paylaşım! - Resim : 3

Kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alan paylaşımın ardından bir de anket başlatan sarı-kırmızılı resmi hesap taraftarlarına 'Olabilir' 'Olamaz' seçenekleriyle 'Böyle bir şey olabilir mi?' sorusunu sordu..

Galatasaray'dan Ozan Tufan'a göndermeli paylaşım! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray Süper Lig Ozan Tufan
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.