Galatasaray'dan olaylı bir şekilde ayrılan Fatih Terim, Ankaragücü'ne 33 yıl sonra geri mi dönüyor?

Galatasaray'dan olaylı bir şekilde ayrılan Fatih Terim için Ankaragücü iddiası gündeme bomba gibi düştü! Teknik direktörlük kariyerine Ankaragücü'nde başlayan Fatih Terim'in, 33 yıl sonra tekrar sarı-lacivertlilerin başına geçeceği haberleri üzerine kulüpten açıklama geldi. 20 Eylül 1987 ile 30 Haziran 1989 tarihleri arasında Ankaragücü'nde görev yapan Terim toplamda 75 maça çıktı. Öte yandan Fatih Terim, kendisini takımın başında görmek isteyen Ankaragücü taraftarlarına mesaj gönderdi.

Galatasaray'dan olaylı bir şekilde ayrılan Fatih Terim için flaş bir iddia ortaya atıldı. Teknik direktörlük kariyerine 1987-88'de Ankaragücü'nde başlayan ve 1988-89 sezonu sonunda sarı-lacivertli takımdan ayrılan Fatih Terim'in 33 yıl aranın ardından tekrar başkent ekibinin başına geçeceği haberleri gündeme bomba gibi düştü.

ANKARAGÜCÜ'NDEN AÇIKLAMA

Fatih Terim-Ankaragücü iddiaları sonrası sarı-lacivertli kulüpten konuyla ilgili açıklama geldi. Radyospor'da yer alan habere göre; Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Fatih Terim'le görüştüklerine dair çıkan haberleri yalanladı.

Koca, "Mustafa Dalcı hocamızın sözleşmesi devam ediyor. Hocamızla birlikteyiz. Fatih Terim iddiaları gerçeği yansıtmıyor. Fatih Hoca'yla ya da bir başka hocayla görüşmem olmadı. Hiçbir teknik direktör ile görüşmedim" ifadelerini kullandı.

TERİM'DEN TARAFTARLARA MESAJ

Öte yandan Fatih Terim, kendisini takımın başında görmek isteyen Ankaragücü taraftarlarına mesaj gönderdi. Fatih Terim mesajında "Ankaragücü benim ilk kulübüm. Teknik hayatımdaki yeri çok başka. Buradan sevgiyle hem Ankaragücü'nü hem de Gecekondu taraftar grubunu selamlıyorum" dedi.

Galatasaray'dan olaylı bir şekilde ayrılan Fatih Terim, Ankaragücü'ne 33 yıl sonra geri mi dönüyor? ile ilgili etiketler Süper Lig Fatih Terim Ankaragücü galatasray
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.