Galatasaray'dan ikinci bomba...

Gelecek sezonun kadrosunu kurmak için transfer çalışmalarını hızlandıran Galatasaray'da, Henry Onyekuru'nun ardından ikinci bomba da patlıyor.

Ajansspor'un haberine göre Galatasaray, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Stoke City'de forma giyen eski oyuncusu Badou Ndiaye için, 27 yaşındaki oyuncunun menajeriyle görüşmelerini sürdürüyor. Öte yandan Ndiaye'nin menjeri, transfer görüşmelerinde sarı kırmızılı ekibin elini güçlendiren bir unsur olarak dikkat çekiyor.

Galatasaray'ın görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdiği İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'da forma giyen Onyekuru'nun temsil haklarını elinde bulunduran menajer William D'avila'nın Ndiaye'nin de menajeri olması Galatasaray'ın, kiralık olarak getirmek istediği Ndiaye transferinde elini güçlendiriyor.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Stoke City'nin Galatasaray'dan 16 milyon Euro karşılığında transfer ettiği Senegalli oyuncu İngiliz ekibiyle çıktığı 13 resmi maçta 2 gol atıp 1 de asist yaptı.

Galatasaray'dan ikinci bomba... ile ilgili etiketler Galatasaray ndaiye
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.