Galatasaray'dan Haris Seferovic Ofspor galibiyeti sonrası konuştu: Buna hoca karar veriyor...

Galatasaray'da Haris Seferovic, Ofspor'a karşı zor bir maç oynadıklarını ancak kazandıklarını belirterek, "Farklılıklar vardı, bunlar da galiba oyunumuzu zorlaştı . En önemlisi kazanmaktı." dedi.

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Ofspor'u 2-1 mağlup ederek adını 5. tura yazdırdı.

Mücadele sarı-kırmızılıların ilk golünü kaydeden Haris Seferovic, alınan galibiyet dolayı memnun olduğunu söyledi.

''ZOR OLDUĞUNU KABUL ETMEK LAZIM''

Maçla ilgili tecrübeli golcü, "En önemlisi kazanmaktı. Zor olduğunu kabul etmek lazım. Farklılıklar vardı, bunlar da galiba oyunumuzu zorlaştırdı. En önemlisi kazanmaktı." yorumunda bulundu.

Kadro tercihleriyle ilgili soruya ise Seferovic, "Buna hoca karar veriyor. Her zaman buradayım ve böyle bir rekabetin olması güzel bir şey. Ben kendimi geliştirmeye ve elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum." yanıtını verdi.

Sezon başında Galatasaray'ın Benfica'dan kadrosuna kattığı Haris Seferovic, sarı-kırmızılı formayla 9 maçta süre alırken 2 gol kaydetti.

Galatasaray'dan Haris Seferovic Ofspor galibiyeti sonrası konuştu: Buna hoca karar veriyor... ile ilgili etiketler Galatasaray Ofspor Ziraat Türkiye Kupası
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.