Galatasaray'dan flaş transfer! Sol kanada Romalı o yıldız geliyor...

Süper Lig'de büyük çıkış yakalayan Galatasaray, transferde de şaha kalkmayı planlıyor. Hedefte ise yıldız bir genç var.

Galatasaray, yeni transferleriyle sezona muhteşem bir başlangıç yaptı. Ligde adeta rakip tanımayan ve 7. hafta sonunda liderlik koltuğunda oturan sarı kırmızılılar, transfer çalışmalarını da tüm hızıyla sürdürüyor. Hedefte ise şimdi öyle bir isim var ki adeta yer yerinden oynayacak.

Aslan'ın hedefindeki genç yetenek Cengiz Ünder.... Büyük umutlarla transfer olduğu İtalya'da, Roma formasını giyme şansı bulmakta zorlanan sol kanat oyuncusu için Galatasaray harekete geçti. Sezon başında Medipol Başakşehir'den 13.4 milyon Euro bonservis bedeliyle Roma'nın yolunu tutan Cengiz Ünder, kiralık olarak Galatasaray'a gelecek.

lsIklsdkfsdlfsdf

Hırvat hoca Igor Tudor'un transfer istediği mevkilerden olan sol kanat için liste başı olan isim Cengiz'in Galatasaray taraftarı olması da sarı kırmızılılar için bir avantaj konumunda. İki yıllığına milli takımın yeni yıldızını kiralamak isteyen Aslan, Roma kulübünü ikna turlarına hazırlanıyor.

20 yaşındaki genç yeteneğin gelişimi için en uygun kulübün kendilerinin olduğunu anlatacak olan sarı kırmızılı yönetim, uzun süreli anlaşma olmaması halinde en kötü ihtimalle sezon sonuna kadar kiralık olarak Cengiz'i isteyecek. Bu transfer gerçekleşirse, Galatasaray adeta büyük bir bomba patlatmış ve rakiplerine yine fark atmış olacak.

Galatasaray'dan flaş transfer! Sol kanada Romalı o yıldız geliyor... ile ilgili etiketler Galatasaray Süper Lig Cengiz Ünder Transfer Roma sol kanat
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.