Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye şok Milli Takım göndermesi!

Galatasaray Basketbol Şubesi Genel Menajeri Ömer Yalçınkaya, son günlerde basketbol dünyasında yaşanan gelişmeler üzerine GS TV'ye açıklamalar yaptı. Yalçınkaya Fenerbahçe Basketbol Takımı'ndan 5 oyuncunun Milli Takım'a gitmeme kararı için ilginç ifadeler kullandı.

Fenerbahçeli bazı oyuncuların Euroleague fikstrüyle denk gelmesi nedeniyle Türkiye Milli Takımı’nın 2019 Dünya Kupası eleme maçlarında görev almama kararının yankıları devam ediyor…

Skor'un haberine göre, son dönemde oldukça tartışılan konu ile ilgili bir açıklama da Galatasaray Basketbol Şubesi Genel Menajeri Ömer Yalçınkaya’dan geldi. Ezeli rakiplerine gönderme yapan Yalçınkaya, ‘Biz Milli Takım görevinden asla kaçmayız’ dedi.

Ömer Yalçınkaya'nın sözleri şöyle:
“Milli Takım kutsal bir görevdir. Bizler çocukluktan beri gerek idareci olarak, gerek oyuncu olarak, gerekse masör olarak oraya gitmenin hayalini kurardık. Ben Milli Takım’da olmayı, Milli Takım’ın bir parçası olmayı her zaman çok önemsemişimdir. Bu, benim kişisel düşüncem. Zaten kulüpler de Milli Takım için vardır. Milli Takım, ülkedeki basketbolun gelişimini sağlayan yegane unsurdur. Daha sonrasında kulüpler gelir. Tabii en üst düzey mertebede yer alan Milli Takım görevi de kaçınılmazdır. Ben bunu böyle görüyorum.

Diğer kulüplerin ne yaptığı ya da ne yapacağı beni ilgilendirmiyor. Kulübüm ve kendi adıma şunu söyleyebilirim; biz, Milli Takım görevi verildiği zaman asla kaçmayız. Bu görev verildiğinde görevimizi mutlaka ifa ederiz. Ama herkesin kendi fikri vardır. Benim şahsi fikrim Milli Takım’ın önemli olduğu ve oraya mutlaka icabet etmek gerektiğidir.”

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye şok Milli Takım göndermesi! ile ilgili etiketler Galatasaray Fenerbahçe Milli Takım gönderme ömer yalçınkaya
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.