Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye şarkılı gönderme!

Süper Toto Süper Lig'de 23. şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında ezeli rakibi Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Sarı-Kırmızılılar ezici bir üstünlük kurduğu maçtan 3-0 galip ayrıldı. Maç sonu Nef Stadyumu'nda Galatasaray'dan şarkılı bir gönderme geldi.

Şampiyon Galatasaray, evinde oynanan Fenerbahçe derbisinde şov yaptı. Tıklım tıklım tribünler önünde oynanan maçta rakibini oyunuyla bozguna uğratan Sarı-Kırmızılılar, sahadan 3-0 galibiyetle ayrıldı.

Karşılaşmanın ardından Nef Stadyumu'nda büyük bir coşku yaşandı. Müsabakanın bitiş düdüğünün ardından Galatasaray'dan ezeli rakibi Fenerbahçe'ye şarkılı gönderme geldi.

Karşılaşma biter bitmez Burak Kut'un 'Benimle oynama' şarkısı çalındı. Taraftarıyla bütünleşen Cimbom, derbi galibiyetini ilk olarak bu müzikle kutladı.

 

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye şarkılı gönderme! ile ilgili etiketler Galatasaray Fenerbahçe Süper Lig Spor Toto Süper Lig

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.