Galatasaray'dan Beşiktaş'a transfer çalımı!

Galatasaray'ın, Beşiktaş ile kiralık kontratı sona eren Shinji Kagawa için görüşme halinde olduğu iddia edildi.

Fotospor'un haberine göre, Beşiktaş’a veda eden Shinji Kagawa’nın İspanyol menajerinin İstanbul’a gelmesi kafaları karıştırdı. gündeme gelen ve en mantıklı açıklama İspanyol menajerin, Kagawa’nın Beşiktaş’ta kalan ödemeleri için planlama yapmak üzere İstanbul’da olduğu. Asıl ilginç iddia ise; bir süredir Kagawa’yı hem Fenerbahçe’ye hem de Galatasaray’a öneren Türk menajerlerin, İspanyol menajeri Abdürrahim Albayrak’la görüşmesi için bizzat İstanbul’a davet etmeleri.

RYAN DONK'TAN BABEL AÇIKLAMASI

Öte yandan gelecek sezon Galatasaray’da vatandaşı Ryan Babel’le beraber oynamaya hazırlanan Ryan Donk, ''Babel ile çok iyi bir dostluğumuz var. Uzun yıllardan beri devam eden bir arkadaşlık. Gerçek hayatta da çok iyi arkadaşız. Transfer konusunda ne olur bilemiyorum. Benim yorum yapmam doğru olmaz'' açıklaması yaptı.

Galatasaray'dan Beşiktaş'a transfer çalımı! ile ilgili etiketler Galatasaray Abdurrahim Albayrak Kagawa
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.