Galatasaray'dan beklenen karar geldi!

Galatasaray yönetimi, Moskova dönüşü acil olarak toplanma kararı aldı.

Galatasaray'da Şampiyonlar Ligi'nde Lokomotiv Moskova deplasmanında alınan yenilgiyle birlikte Kulüpler Birliği'nin yaptığı açıklama camiayı harekete geçirdi.

Futbolarena'nın haberine göre; Moskova deplasmanından sabah saatlerinde dönen Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu, Salı günleri gerçekleşen haftalık olağan toplantısını beklemeden bir araya gelme kararı aldı.

Galatasaray yönetiminin yarın fikir alışverişinde bulunmak adına bir toplantı gerçekleştireceği öğrenildi. Sarı kırmızılılar, Kulüpler Birliği'nin yaptığı ve 17 kulübün imzaladığı bildiri sonrasında Galatasaray yönetimi bu konuyu yapacağı toplantıda masaya yatıracak, değerlendirecek.

Galatasaray yönetimi bu toplantıda Kulüpler Birliği'nden ayrılmayı ve toplantılarına katılmama konusunu gündemine alıp görüşecek.

Galatasaray'dan beklenen karar geldi! ile ilgili etiketler Galatasaray Mustafa Cengiz yönetim
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.