Galatasaray'dan barış çubuğu

Geçtiğimiz sezon Kulüpler Birliği Vakfı ile gergin bir dönem geçiren Galatasaray, yeni sezona yeni bir sayfa açarak başlayacak.

Galatasaray yeni bir sayfa açıyor. Kulüpler Birliği Vakfı ile geçen sezon yaşanan bildiri nedeniyle ilişkileri bozulan ve Beşiktaş ve Vakıf Başkanı Fikret Orman’ın o dönemdeki Galatasaray maçlarındaki hakem hatalarına vurgu yapan söylemleri sonrası daha da gerilen ilişkilerde yeni bir dönem başlıyor.

Milliyet'te yer alan habere göre; Galatasaray, Kulüpler Birliği’nin bugün yapılacak ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’n tek aday olarak gireceği seçimde yer alacak. Yaşanan bildiri ve demeç polemiği nedeniyle vakıf ile arasına mesafe koyan sarı-kırmızılılar, TFF’nin Riva’daki merkezinde yapılacak seçime katılma kararı alması, yeni bir dönemin başlayacağı yorumlarını beraberinde getirdi.

Galatasaray, Monaco’daki kura çekimi nedeniyle bugün başkan yardımcısı Yusuf Günay tarafından temsil edilecek. Bu temsile karşın, Orman için oy kullanıp kullanmayacakları ise belirsiz...

Galatasaray, yayıncı kuruluş beIN Sports ile de ilişkilerinde yeni sayfa açmış ve geçen sezon verilmeyen röportajlar bu sezonla beraber verilmeye başlamıştı.

Galatasaray'dan barış çubuğu ile ilgili etiketler Galatasaray Fikret Orman Mustafa Cengiz Kulüpler Birliği
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.