Galatasaray'dan aşı kampanyasına destek! Fatih Terim alınan kararı açıkladı!

Galatasaray Kulübü ve teknik direktör Fatih Terim, bu akşam oynanan Kasımpaşa maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Kovid-19 aşı kampanyasına destek olmak için Galatasaray Kulübü olarak aldıkları kararı açıkladı.

Yeni sezon hazırlıklları kapsamında bu akşam Kasımpaşa ile İstanbul'da mücadele eden Galatasaray, karşılaşmadan 4-2'lik galibiyetle ayrıldı. Maç sonu açıklamalarda bulunan Fatih Terim, Galatasaray olarak kovid-19 aşı kampanyasına destek olmak ve aşıyı özendirmek için aldıkları kararı açıkladı.

Galatasaray Kulübü'nün kovid-19 aşılama kampanyasına destek olmak için aldığı karara göre antrenman sahası taraftara açılacak.

Fatih Terim yaptığı açıklamada; "Sevgili dostum Prof. Dr. Ataş Kara beni aradı. Aşıyla ilgili düşüncelerini iletti. Ben de makul buldum. Bu yardımı yapmak için 1 veya 2 doz aşı olanlardan seve seve antrenmana 40 kişi davet ettik.

Fatih Terim'den transfer açıklaması: Galatasaraylılar rahat olsun

Bu, sadece o gün için değildi. Her müsait olduğumuzda Florya taraftarımız, üniversitelerimiz, liselerimize açık olacak. Burada amacımız aşıyı herkesin yaptırmasını istemek. Bilim Kurulundakilerin emeklerine yardım edebilme amacıyla bir gün yaşadık.

Fatih Terim'in Fenerbahçe ve Beşiktaş karnesi - Son Dakika Haberleri

O gün Galatasaray Üniversitesi ile Galatasaray Lisesini tercih ettik. Yarın başka bir lise veya üniversite olur. Galatasaray taraftarı zaten istediği zaman gelebilir."

 

 

 

Galatasaray'dan aşı kampanyasına destek! Fatih Terim alınan kararı açıkladı! ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim kovid-19 aşı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.