Galatasaray'dan Anthony Modeste açıklaması...

Galatasaray Kulübü, resmi sosyal medya hesabı aracılığıyla transfer gündemini meşgul eden isimlerden olan Anthony Modeste ile ilgili bir açıklama yayımladı. Sarı kırmızılı kulüpten yapılan duyuruda Fransız oyuncunun transferinin mümkün olmadığı belirtildi.

Galatasaray, gün içinde Fransız oyuncu Anthony Modeste hakkında çıkan haberler üzerine resmi sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı ve Modeste'nin transferinin hukuken mümkün görünmediğini belirtti.

Sarı kırmızılı ekipten konuyla ilgili yapılan açıklama şu şekilde:

"Profesyonel futbolcu Anthony Modeste'nin Kulübümüze transferi bu aşamada maalesef hukuken mümkün görülmemektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

MENAJERİ KONUŞMUŞTU

Gün içerisinde bir radyo kanalında konuşan Modeste'nin menajeri Etienne Mendy, "Biz FIFA şartlarına uygun olarak fesih yaptık bu sebeple Modeste'nin Galatasaray'a transfer olması halinde ligde forma giyebilmesi için hiçbir engel yok" diyerek Modeste iddialarının fitilini ateşlemişti.

2018'in yazında Çin ekibi TJ Quanjian tarafından 29 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen 30 yaşındaki oyuncu, kulübüyle olan sözleşmesini feshetmiş ve takip eden süreçte adı sıkça sarı kırmızılı kulüple anılmıştı. Transfer iddialarına son noktayı Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak koymuş ve "Modeste transferi olmayacak. Bizim öyle bir riske girecek durumumuz yok." ifadelerini kullanmıştı..

Galatasaray'dan Anthony Modeste açıklaması... ile ilgili etiketler Galatasaray Transfer Modeste
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.