Galatasaray'dan Alioski hamlesi... Makedon sol bekle anlaşma tamam

Sol beke PSG'den Layvin Kurzawa hamlesi yapmak isteyen Galatasaray, Ezgjan Alioski'den gelen haberle sevindi. Sarı-Kırmızılı takımın 3 hafta önce resmi teklifini ilettiği Makedon sol bek, istediği rakamda ciddi bir indirime gidince taraflar el sıkıştı.

Galatasaray bir süredir temas halinde olduğu Makedon sol bek Ezgjan Alioski transferinde mutlu sona ulaştı. EURO 2020'de performansıyla dikkat çekn 29 yaşındaki futbolcuyla 3 hafta önce görüşen ve yıllık 2.5 milyon euro talep edilmesi üzerine geri adım atan Galatasaray'da bugün sürpriz bir gelişme yaşandı.

Hürriyet'in haberine göre; Yönetim Kurulu üyesi Işıtan Gün, Alioski ve menajerleri tekrar bir araya geldi. Kuzey Makedon ismin yıllık ücret talebini 2.2 milyon euroya çekmesi üzerine, Galatasaray’da sol bek mevkiinde Alioski ismi öne çıktı. İstediği isimler arasında bir numaralı sırada hem maliyeti hem de tecrübesi ile Van Aanholt yer alırken Fatih Terim’in onayı halinde bu transfer gerçekleşecek.

Galatasaray'dan Alioski hamlesi... Makedon sol bekle anlaşma tamam

BİELSA'NIN PRENSLERİNDEN...

2017'den beri Leeds United forması giyen Alioski, Haziran ayında İngiliz kulübüyle sözleşmesi bitince boşa çıkmıştı. EURO 2020'de gol atan ve performansıyla öne çıkan tecrübeli futbolcu Türkiye'den Trabzonspor ve Fenerbahçe ile de anılmıştı.

Geçen sezon Premier League'de 36 maça çıkan ve 2 gol, 3 asistlik katkı sağlayan Alioski, teknik direktör Marcelo Bielsa'nın vazgeçilmezlerinden biriydi. Leeds'in Premier League'e yükselmesinde de büyük pay sahibi olan ve güncel piyasa değeri 5 milyon euro olan Makedon futbolcunun PSV maçından önce imza atması bekleniyor. Fatih Terim'in sol bek transferindeki ilk tercihinin ise PSG forması giyen Leywin Kurzawa olduğu iddia edilmişti.

Kadrosunda sol bek olarak Ömer Bayram ve Emre Taşdemir'in sözleşmelerini uzatan Sarı-Kırmızılılar, ilk 11'de oynatabileceği bir bek arıyordu. Martin Linnes'in ismi ise Göztepe'yle anılıyor. 

Fatih Terim'in takımı Beşiktaş'ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal'i de kadrosuna katmak üzere...

Galatasaray'dan Alioski hamlesi... Makedon sol bekle anlaşma tamam ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim Ezgjan Alioski Işıtan Gün
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.