Galatasaray'dan açıklama: Cenk Ergün ile ilgili çıkan haberler asılsızdır

Galatasaray'da, Cenk Ergün hakkında flaş bir açıklama geldi. Sarı kırmızılılar, "Futbol Direktörümüz Cenk Ergün ile ilgili çıkan haberler asılsızdır. Cenk Ergün, Avusturya'da takımımızın kampındadır ve görevine devam etmektedir" dedi.

Galatasaray'dan, sportif direktör Cenk Ergün için bir açıklama yapıldı.

Sarı-kırmızılılardan yapılan açıklamada, Ergün'ün istifa ettiği yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

İşte Galatasaray'ın açıklaması:

"Futbol Direktörümüz Sayın Cenk Ergün ile ilgili çıkan haberler asılsızdır. Cenk Ergün, Avusturya'da takımımızın kampındadır ve görevine devam etmektedir. Bugün oynanacak maç öncesi de Avusturya'da bulunan basın mensuplarına açıklama yapacaktır.".

Galatasaray'dan açıklama: Cenk Ergün ile ilgili çıkan haberler asılsızdır ile ilgili etiketler Galatasaray cenk ergün basın acıklaması sportif direktör Cenk Ergün.
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.