Galatasaray’da Yunus ve Kerem’in yerine düşünülen isim belli oldu!

Galatasaray’a yapılan eleştiriler sonrası Okan Buruk’un ilk 8 haftada beklenen performansı sergileyemeyen Yunus-Kerem ikilisinden birini yedek koltuğuna oturtması bekleniyor. Bu ikiliden birinin yedeğe alınması sonrası yerine geçecek isim ise belli oldu. İşte detaylar…

Galatasaray’ın gol atma sorununun çözülememesi sonrası takımda tansiyon yükseldi. Takımda beklenen performansı gösteremedikleri nedeniyle Yunus Akgün ve Kerem Aktürkoğlu’na eleştiriler yapıldı. Okan Buruk'un Yunus-Kerem ikilisinden birini yedek koltuğuna oturtması bekleniyor.  Bu ikilinin yerine düşünülen isim ise belli oldu.

ÇÖZÜM BULUNDU: ÇARE RASHİCA 

Sarı-kırmızılı ekibin yeni transferi Milot Rashica’nın antrenmanlardaki performansı beğenildi. Bunun üzerine teknik heyet Rashica’yı ilk 11’de düşünmeye başladı

Galatasaray’da Yunus ve Kerem’in yerine düşünülen isim belli oldu!

Sabah’ın haberine göre; Yunus-Kerem ikilisinde birisinin yerine formayı alması beklenen Rashica’nın iki kanatta da oynama özelliği var. Okan Buruk, Rashica’yı ilk 11’de düşünmeye başladı. Transferin son günü Norwich'ten alınan Milot Rashica'nın kiralık sözleşmesine 15 milyon Euro bonservis talep edildiği için satın alma opsiyonu koyulmadı. Sol bekte yerli oyuncu kullanmaya karar veren Buruk, Emre Taşdemir ve Berkan Kutlu'yu bu bölgede denemeye başladı.

Galatasaray’da Yunus ve Kerem’in yerine düşünülen isim belli oldu! ile ilgili etiketler Galatasaray Milot Rashica
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.