Galatasaray'da yönetime tepkiler artıyor... "Göztepe ve Rize’nin mağlubiyetine sevinir hale geldik!"

Galatasaray'da iki maçlık galibiyet serisi dün akşam Konya'da kötü futbol ve 2-0'lık yenilgiyle sona erince ultrAslan sert bir açıklama yaparak Burak Elmas ve yönetimini istifaya çağırmıştı. Camianın önde gelen isimleri ve son başkan adaylarından Metin Öztürk de eleştiri dozunu yükseltti.

Galatasaray'da Süper Lig 28. haftasında dün akşam alınan 2-0'lık Konyaspor mağlubiyetinin ardından camianın önde gelen isimleri kulüp yönetimine tepkilerini dile getirmeye başladı. 

Son seçimde başkan adayı olan Metin Öztürk ve ekibinin, sarı-kırmızılı kulübün mart ayındaki Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda Burak Elmas ile yönetimini ibra etmeyeceği öğrenildi.

Metin Öztürk ayrıca daha önce, "Merak etmeyin bir oy da benden, ben de sizi ibra edeceğim" demişti.

Kısa süre önce ise Twitter hesabından bir paylaşım yapan Öztürk, "116 yılda bizi getirdikleri nokta Göztepe ve Rize’nin mağlubiyetine sevinir olmak. PES artık. İbra ironimizi anlamayanlara da sevgiler" ifadelerine yer verdi.



19 Mart tarihinde yapılması planlanan Galatasaray Kulübü Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı, çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise 26 Mart’ta düzenlenecek.

Galatasaray'da yönetime tepkiler artıyor... "Göztepe ve Rize’nin mağlubiyetine sevinir hale geldik!" ile ilgili etiketler Galatasaray Metin Öztürk burak elmas
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.