Galatasaray'da yönetim Dries Mertens için hamleyi yaptı! Menajerini İstanbul'a etti

Galatasaray, Dries Mertens ile kontrat uzatmak için harekete geçti. Futbolu bırakmak isteyen Belçikalı yıldızın menajerini İstanbul’a davet eden Cimbom’un, Mertens’i ikna etmeye çalışıyor.

Gelecek sezon için çalışmalara başlayan ve Fernando Muslera'yı yeni kontrata ikna eden Galatasaray'ın Belçikalı yıldız Dries Mertens için de düğmeye bastığı ortaya çıktı.

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek ve futbolu bırakmayan isteyen 36 yaşındaki futbolcunun takımda kalmasını isteyen Galatasaray yönetimi, yıldız ismin menajerini İstanbul'a davet etti.

Sarı-Kırmızılılar, Belçikalı futbolcu ile 1 yıl daha devam etmeyi planlıyor. Ayrıca teknik direktör Okan Buruk'un da tecrübeli maestronun kalması yönünde görüş bildirdiği öğrenildi.

Sarı-Kırmızılı formayla 74 maça çıkan Mertens, 14 gol atarken, 14 de asist üretti. 28 gole direkt katkı sağlayan deneyimli futbolcu, lider vasfı nedeniyle teknik direktör Okan Buruk tarafından tercih ediliyor.

Mertens'in eşi Katrin Kerkhofs'un akrabası olan Sporting Hasselt'in Başkanı Sam Kerkhofs, "Mertens'i, yeniden Belçika'da oynarken göreceğimizi sanmam. Belki futbolu bırakabilir. Bir fırsat çıkarsa, onu almak için hiç tereddüt etmeyiz" dedi.

(Takvim)

Galatasaray'da yönetim Dries Mertens için hamleyi yaptı! Menajerini İstanbul'a etti ile ilgili etiketler Dries Mertens Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.