Galatasaray’da yıldızlar tribünde! Sarı-kırmızılıların, Kasımpaşa maçını kenardan takip edecekler

Galatasaray’ın hafta arasında kadrosuna kattığı Mauro Icardi ve Juan Mata, Kasımpaşa mücadelesini tribünden takip etti.

Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda karşı karşıya gelecek Galatasaray’da Teknik Direktör Okan Buruk, kadroya yeni dahil olan yıldız isimlerle ilgili kararını verdi.

ICARDI VE MATA HAZIR OLMADIĞI GEREKÇESİYLE KADRODA YOK

Kasımpaşa deplasmanında Yusuf Demir, Mathias Ross Jensen ve Milot Rashica, kadroda yer alan isimler olurken, bu 3 futbolcu da mücadeleye yedek kulübesinde başlayacak. Fiziksel olarak henüz hazır durumda olmayan Mauro Icardi ve Juan Mata ise maç kadrosunda yer almadı.

2 YILDIZ İSİM KARŞILAŞMAYI BAŞKAN ÖZBEK'LE İZLEYECEK

2 futbolcu kadroda yer almamasına karşın takımı yalnız bırakmadı ve karşılaşmayı tribünden takip edecek. Bu 2 futbolcunun yanı sıra sakatlığını atlatmasına karşın henüz tam hazır durumda olmayan Midtsjö ve kırmızı kart cezalısı Abdülkerim Bardakçı da kadro dışında kaldılar. Juan Mata ve Mauro Icardi, karşılaşmayı Başkan Dursun Özbek ve Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur’la birlikte izlecek.

İHA

Galatasaray’da yıldızlar tribünde! Sarı-kırmızılıların, Kasımpaşa maçını kenardan takip edecekler ile ilgili etiketler Kasımpaşa Galatasaray Süper Lig 6.Hafta Maçı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.